برج میلاد میزبان جشنواره فیلم فجر می‌شود/ آغاز «هفت‌خوان بازی» از ۲۳ بهمن

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از ایرنا، میثم فکری معاون فرهنگی، اجتماعی برج میلاد تهران در نشست خبری رویداد ملی «هفته بازی ایران؛ هفت‌خوان» که صبح امروز -دوشنبه هشتم دی‌ماه ۱۴۰۴- در ایوان شمس برگزار شد، با بیان اینکه شهرداری خواستار هم‌افزایی در حوزه‌های مختلف است گفت: از جمله آن می‌توان جشنواره بازی‌های رایانه‌ای را نام برد. نظر ما این بود که وقتی مجموعه‌ای نسبت به این موضوع اقدام کرده، حمایت لازم را انجام دهیم. وقتی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای وارد عمل شد، تلاش کردیم دوراندیش باشیم و کار را مشترک انجام دهیم.

وی با برشمردن اهداف برج میلاد در همکاری با اقدامات فرهنگی گفت: یکی از اهدافی که دنبال آن هستیم، برگزاری این جشنواره در تراز بالاترین جشنواره هاست؛ همان‌طور که یکی از بزرگترین جشنواره‌هایی که در کشور برگزار می‌شود، جشنواره فیلم فجر است که برج میلاد میزبانی آن را برعهده دارد.

معاون فرهنگی اجتماعی برج میلاد گفت: :پیش‌بینی‌های لازم صورت گرفته است؛ بنابراین بود که رویداد در مرکز همایش‌ها برگزار شود اما به دلیل اینکه ممکن بود با جشنواره فیلم فجر تداخل داشته باشد، محل برگزاری گسترش یافت. مراسم‌ها در روز ۲۳، ۲۸ و ۲۹ بهمن‌ماه در مرکز همایش‌ها و لیگ‌ها در مرکز نمایشگاهی برج برگزار می‌شود. در مجموع دو فضای مستقل برای برگزاری رویداد پیش‌بینی شده است.

فکری گفت: غیر از برج که تمام امکانات و ظرفیت‌های خود را در اختیار رویداد هفته بازی ایران قرار داده، تلاش کردیم چند دهکده‌ بازی و اتوبوس‌های بازی را در سطح شهر فعال کنیم و به ویژه در مناطق محروم‌تر حضور داشته باشند که همه بتوانند از آن بهره مند شوند و از بازی کردن لذت ببرند.

برج میلاد میزبان جشنواره فیلم فجر می‌شود/آغاز «هفت‌خوان بازی» از ۲۳ بهمن

معاون فرهنگی، اجتماعی برج میلاد تهران افزود: هدف ما درگیر شدن تمام شهر با این رویداد ملی است؛ مجموعه‌های مختلف شهرداری تهران از جمله ستاد جشنواره‌های آرمان یکی از بازوهای اجرایی رویداد هفته بازی ایران است. مترو، سازمان زیباسازی و دیگر مجموعه‌ها به معرفی بازی ایرانی می‌پردازند. اپلیکیشن شهرزاد هم در خدمت این رویداد خواهد بود.

وی گفت: یکی دیگر از اقدامات که به همت بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و همکاری شهرداری انجام شده، سطح جوایز تا ۳۰۰ درصد رشد خواهد کرد و در تمام بخش‌ها این اتفاق رخ خواهد داد.

فکری اضافه کرد: صداوسیما و رسانه‌های دیگر در برگزاری هرچه بهتر این رویداد ملی با ما همکاری خواهند کرد.

شبکه دائمی بازی در تلوبیون راه‌اندازی می‌شود

محمدصادق باطنی، مدیر شبکه امید، با بیان این که در سال‌های مختلف رویدادهای مختلفی برگزار شده است، اظهار داشت: اما صنعت بازی اکنون در جایگاهی است که باید کارهای بزرگی انجام شود. صنعت بازی صدرنشین سرگرمی دنیاست، در ایران هم این گونه است. هیچ عرصه ای نداریم که این اندازه محبوب اما در حوزه تولید این اندازه کم رونق باشد.

وی افزود: ۲ سال پیش در پژوهشی منتشر شد که ۷۰ هزار میلیارد تومان توسط گیمرهای ایران (بازیکنان بازی‌های رایانه‌ای) در سخت‌افزار و نرم‌افزار برای بازی هزینه شده، از این رقم در بازی‌های موبایلی ۶ درصد برای بازی ایرانی بوده و ۱ درصد در بخش رایانه و کنسول  به بازی ایرانی اختصاص داشته است. 

باطنی گفت: این موضوع از یک نقطه بحران، خبر می دهد، یک سبد مصرف گسترده با ۳۰ میلیون گیمر که چیزی از بازار ایرانی دریافت نمی‌کند، بزرگترین مسئله، نبود سفارش و توزیع نشدن بازی است.

مدیر شبکه امید افزود: در صدا و سیما طرحی با هدف حمایت از بازی ایرانی نوشتیم در همین راستا، روزانه سه ساعت از کنداکتور شبکه امید، به بازی ایرانی اختصاص پیدا کرده و مخاطبان کودک و نوجوان به تعامل با برنامه رسیده‌اند.

باطنی از راه اندازی شبکه تلوبیونی روزانه با عنوان شبکه بازی خبر داد و گفت: این شبکه همزمان با «رویداد هفت‌خوان» در بهمن ماه کار خود را آغاز خواهد کرد.

وی اضافه کرد: حوزه بازی نیاز دارد که نهادها از برخی حوزه های تجاری عبور کنند، این حوزه در شهر هیچ بیلبوردی ندارد. سازمان صدا و سیما به عرصه تولید کنندگان بازی های ویدئویی اضافه شده است و پنج بازی ذیل یک مانیفست در دست اجرا است.

مدیر شبکه امید گفت: یکی از عرصه هایی که درباره آن کاری پیش نرفته است، بازارپردازی است.

۲۴۲۲۴۳

کد مطلب 2162876

منبع لینک:
برج میلاد میزبان جشنواره فیلم فجر می‌شود/ آغاز «هفت‌خوان بازی» از ۲۳ بهمن