مخبر رسانه ها امکانات مرز خسروی را بیشتر به مردم معرفی کنند

قصرشیرین- ایرنا- معاون اول رییس جمهور گفت: در بازدید از مرز خسروی تصور نمی‌کردم که این حد از امکانات فراهم شده باشد ولی تاکنون اطلاع رسانی کافی در خصوص این موضوع انجام نشده از این رو از رسانه‌ها می‌خواهم امکانات این مرز را بیشتر به مردم معرفی کنند.


به گزارش ایرنا؛ دکتر «محمد مخبر» ظهر شنبه پس از بازدید از مرز خسروی با حضور در جلسه ستاد مدیریت و ساماندهی زائران اربعین در محل پایانه این مرز با بیان اینکه اهمیت اربعین حسینی بر هیچ یک از مردم و به خصوص اعضای ستاد اربعین پوشیده نیست، افزود: افتخار بزرگی نصیب اعضای ستاد شده که خادم زوار امام حسین (ع) باشند و بی تردید در ثواب زیارت زائرین و شیفتگان حضرت اباعبدالله (ع) شریک خواهند بود. 


وی با قدردانی از زحمات و تلاش های انجام شده توسط اعضای ستاد اربعین و همه دست اندرکاران برگزاری این راهپیمایی با بیان اینکه امکانات خوبی برای تردد زائران در استان کرمانشاه فراهم شده است، گفت: این مرز باید بیشتر و بهتر از طریق رسانه ها به مردم معرفی شود.


مخبر از رسانه ها و رسانه ملی خواست در خصوص تجهیزات و تمهیدات مستقر در تمام پایانه های مرزی از جمله مرز خسروی اطلاع رسانی لازم را انجام دهند تا مردم مشارکت و همراهی جدی تری در زمانبندی روزهای سفر و انتخاب مرزها برای تردد داشته باشند و کمتر با مشکلات ناشی از ازدحام و گرمای هوا مواجه شوند.


معاون اول رییس جمهور از پایانه مرزی خسروی بازدید کرد و از نزدیک در جریان زیرساخت ها و تمهیدات اندیشیده شده برای تردد زائران در ایام اربعین حسینی قرار گرفت.


مخبر: رسانه‌ها امکانات مرز خسروی را بیشتر به مردم معرفی کنند


دکتر محمد مخبر پیش از ظهر امروز (شنبه) در جریان سفر به استان کرمانشاه با حضور در شهرستان قصرشیرین، از بخش های مختلف پایانه مرزی خسروی بازدید کرد و از پروژه های عمرانی و برنامه های در دست اقدام برای تکمیل زیرساخت ها و تجهیز امکانات جهت خدمت به زائرین اربعین مطلع شد.


معاون اول رئیس جمهور همچنین با تعدادی از مردم و زائرین که در این پایانه حضور داشتند گفت و گو کرد و دستورات لازم را جهت رفاه حال زائران صادر کرد.


در جریان این بازدید مسئولان استان و مدیران پایانه مرزی خسروی نیز گزارشی از اقدامات صورت گرفته برای تسهیل سفر اربعین و تردد زائران به معاون اول رییس جمهور ارائه کردند و به تشریح برنامه ریزی ها برای ارتقاء خدمات و تکمیل زیرساخت ها طی روزهای آینده پرداختند. 


بر اساس گزارش ارائه شده در حال حاضر ۱۴ هزار متر مربع از ۱۲ هکتار پایانه مرزی خسروی مسقف است و ۲ سالن جدا با امکانات گرمایشی و سرمایشی و سایر امکانات رفاهی برای رفت و برگشت زائران درنظر گرفته شده است.


همچنین امکانات بهداشتی در داخل و خارج پایانه فراهم شده و ۵۸ گیت برای عبور زائران تدارک دیده شده که هر یک از این گیت ها مجهز به اتاق جداگانه با امکانات و تجهیزات لازم است. 


مسئولان پایانه مرزی خسروی در جریان بازدید امروز معاون اول رئیس جمهور اعلام کردند که راه های منتهی به این پایانه به طور کامل آسفالت شده و سیستم ایمنی و خط کشی جاده ها و همچنین علائم راهنمایی و رانندگی، مبلمان جاده ای و خدمات رفاهی تکمیل شده است و نصب سایبان و مه پاش در مرزها در دست اقدام است که تا ۱۰ روز آینده تکمیل خواهد شد و زائران می‌توانند از ساعت ۵ صبح تا ۵ عصر از این پایانه استفاده کنند.


خسروی نزدیکترین مرز به کربلای معلی


به گزارش ایرنا؛ قصرشیرین در غرب کرمانشاه بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت و بیش از ۱۸۶ کیلومتر مرز با عراق دارد که دارای ۲ مرز رسمی خسروی و پرویزخان است.


مرز خسروی در شهرستان مرزی قصرشیرین در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است که خسروی – منذریه مسیر اصلی به سمت جاده بغداد پایتخت کشور عراق و از این طریق به کشور سوریه و در نهایت به بندر حلب در ساحل دریای مدیترانه متصل می‌شود.


مرز رسمی خسروی در فاصله ۱۵ کیلومتری قصرشیرین تا بغداد پایتخت عراق ۱۹۰، نجف ۳۸۰، کربلا ۳۰۰، کاظمین ۲۰۳ و تا سامرا ۳۲۶ کیلومتر فاصله دارد و به دلیل مسافت کوتاهی که نسبت به سایر مرزهای کشورمان با شهرهای زیارتی و مهم عراق دارد، کانونی مهم برای تردد مسافران و زائران ایرانی و عراقی است.


در این شهرستان ۱۴ واحد اقامتی شامل هتل و مهمانپذیر درجه یک تا درجه سه با ۳۲۲ اتاق و یک هزار و ۲۰۰ تخت از اوایل دهه ۸۰ ساخته شده تا زائران عتبات عالیات در مسیر تردد خود به عراق، یک شب را در این منطقه مرزی اقامت داشته باشند، این مهم با هدف رونق بخشیدن به شهر و بهره مندی مردم قصرشیرین از مزایای تردد زوار صورت می گرفت.


مخبر: رسانه‌ها امکانات مرز خسروی را بیشتر به مردم معرفی کنند


خسروی یکی از مرزهای مهم و با موقعیت راهبردی کشورمان است که این مرز بین المللی قدیمی‌ترین مرز رسمی کشورمان با عراق برای تردد زائران عتبات عالیات است که در گذشته جزئی از راه ابریشم بوده است.


مرز رسمی خسروی  – منذریه مسیر اصلی جاده کشورمان به سوی بغداد پایتخت کشور عراق است که این جاده در ادامه به کشور سوریه متصل شده و در نهایت به بندر حلب در ساحل دریای مدیترانه متصل می‌شود.


زائرانی که مرز خسروی را برای ورود به عراق انتخاب می کنند پس از عبور از شهرهای دیالی و بغداد به کاظمین سپس کربلا و نجف می رسند. همچنین پیش از زیارت امام حسین(ع)، به امامان مدفون در کاظمین و سامرا عرض ادب می کنند و همین موضوع خسروی را به «مسیر ولایت» ملقب کرده است.


وب گردی

“https://sohaeshop.com/product-category/%D8%A2%DB%8C%D9%81%D9%88%D9%86-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C/”>آیفون تصویری “https://mz724.ir/”>بلیط هواپیما موج زمزم “https://iransite.com”>طراحی سایت ایران سایت “https://www.mehrparvaz.com/”>آژانس هواپیمایی مهرپرواز “https://www.alefbatour.com/”>آژانس هواپیمایی الفبای سفر “https://www.trip.ir/”>بلیط هواپیما ارزان “https://upmusics.com/category/dl-nuhe-madahi/”>نوحه های محرم “https://www.eligasht.com/”>قیمت بلیط هواپیما “https://www.flytoday.ir/flight”>بلیط هواپیما