معاون توسعه و مدیریت وزارت دفاع گفت: با هدف صیانت از قدرت موشکی و دفاعی خود در تراز قدرت برتر منطقهای، همه مولفهها را بخشبندی کردهایم و هرکدام از بخشها از جمله صنعت موشکی معماری نوین خود را خواهد داشت.
به گزارش ایسنا، سردار رضا طلایینیک در حاشیه برگزاری نشست «وزارت دفاع آینده» در جمع خبرنگاران از همکاری وزارت دفاع با ۴ هزار و ۵۰۰ محقق، طراح و نخبه خبر داد و گفت: نخبگان وزارت دفاع با استفاده از کتابهای تاریخ شفاهی وزارت دفاع از یک پشتوانه فکری و سرمایه علمی و پژوهشی برخوردار میشوند تا بتوانند با دست پر ابتکارات، ابداعات، اختراعات و خلاقیتهای جدید را در راستای نوآوری و فناوری های نوین رقم بزنند.
معاون وزیر دفاع در تشریح همکاری وزارت دفاع و وزارت علوم در قالب تفاهمنامه راهبردی، افزود: ما تجربه بسیار ارزشمندی در همکاری با ۱۰۰ دانشگاه در سالهای گذشته داشتیم و با ۱۰۰ دانشگاه کشور در بخشهای مختلف وزارت دفاع قرارداد فعال داریم.
وی افزود: تفاهمنامه مذکور به گونهای است که ۵۰ درصد از منابع برای هزینه های فعالیتهای تحقیقاتی بین ما و دانشگاهها از طریق وزارت علوم تامین میشود و ۵۰ درصد دیگر از طریق وزارت دفاع. در واقع ما از طریق این تفاهمنامه، شاهد یک همافزایی در منابع و قابلیتها دانشگاهها و استعدادها خواهیم بود. مجموعه این فعالیتها موجب ارتقای فناوری و صنعت در بخشهای مختلف میشود.
طلایینیک تاکید کرد: ما در وزارت دفاع سرمشق و الگوی بسیار موفقی داریم که تحقیقات انجام شده در صنعت دفاعی به صنعت، تولید و محصول تبدیل میشود.
سخنگوی وزارت دفاع گفت: ما در سال ۱۴۰۰، ۹۲ درصد از ۱۳۰ پروژه تحقیقاتی خود را به محصول تبدیل کردهایم. این رقم در سال ۱۴۰۱ به ۹۶ درصد ارتقاء پیدا کرد. در صورتی که این رقم در سالهای گذشته به طور میانگین ۶۸ درصد بوده است. در واقع، به طور میانگین ۹۴ تا ۹۵ درصد از پروژههای خاتمهیافته ما در سال گذشته به محصول تبدیل شده است.
معاون وزیر دفاع از همکاری این نهاد با شرکتهای دانشبنیان خبر داد و گفت: ما در سال گذشته بیش از ۳۵ هزار میلیارد تومان همکاری بین وزارت دفاع و شرکتهای دانش بنیان را داشتیم. حجم همکاریهای وزارت دفاع با شرکتهای دانش بنیان به ۹۰۰ شرکت و ۱۰۰ دانشگاه افزایش یافته است.
وی ادامه داد: ما یک زیست بوم ملی دفاعی را به عنوان رویکرد اصلی خود قرار دادهایم. یعنی تسلیحات، تجهیزات و فناوریهای نوین دفاعی ما و اینکه به قدرت برتر منطقهای و جهانی در حوزه دفاعی تبدیل شدهایم فقط متکی به قابلیتهای نیروهای مسلح نیست بلکه بخشی از این قابلیتها ناشی از همکاری با شرکتهای دانش بنیان و بخش خصوصی است.
طلایینیک از همکاری وزارت دفاع با حدود ۵ هزار شرکت دانش بنیان خبرداد و گفت: این همکاریها در راستای اشتغالزایی و پیشبرد تولید است که سال گذشته برای ۸۰ هزار نفر موجب اشتغالزایی مستقیم و غیر مستقیم شد.
معاون وزیر دفاع در پایان در پاسخ به سوالی درباره جایگاه صنایع موشکی در معماری وزارت دفاع آینده عنوان کرد: در معماری وزارت دفاع آینده متناسب با برآورد تهدیدات در دهههای آینده و نیازهای دفاعی و اینکه ما در تراز قدرت برتر منطقهای بتوانیم از قدرت موشکی و دفاعی خود صیانت کنیم، همه مولفهها بخش بندی شده و هر کدام از بخشها از جمله صنعت موشکی معماری نوین خود را خواهد داشت.
منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روزلینک مطالب دیگردستگاه تصفیه آب