چگونه از بیمار مبتلا به کرونا در خانه مراقبت کنیم

این شرایط را به راحتی در خانه خود مدیریت کنید و روند بهبودی را تسریع ببخشید و نکته‌ی مهم‌تر این که اجازه‌ ندهید دیگر هیچ‌یک از افراد خانواده به کوید۱۹ دچار شوند.


همه‌ی ما در موارد پیشگیری از کروناویروس و نکاتی که باید رعایت کنیم به اندازه‌ی کافی می‌دانیم؛ اما حالا اگر کسی از اعضای‌ خانواده ما به هر دلیلی به این ویروس مبتلا شد باید چه کاری انجام دهیم؟ «ایرنا زندگی» قصد دارد تمام نکاتی که باید برای نگهداری یک بیمار کوید۱۹ در خانه رعایت کنیم را ذکر کند. این کار ۲ مزیت بر بردن بیماران ویروس کوید۱۹ به بیمارستان دارد؛ اول اینکه از نظر روانی در امنیت و آرامش بیشتری قرار دارند و دوم، به هنگام بیماری بدن ضعیف می‌شود و بیمارستان‌ها عاری از میکروب‌های بیماری‌زا نیستند. پس بهتر است این مطالب را بخوانیم و یادمان باشد که چگونه می‌توانید این شرایط را به راحتی در خانه خود مدیریت کنیم و روند بهبودی را تسریع ببخشیم و نکته‌ی مهم‌تر این که اجازه‌ ندهیم هیچ‌یک از افراد خانواده به کوید۱۹ دچار شوند.


۱. نشانه‌های کروناویروس را بشناسیم


ممکن است این علائم مشابه علائم سرما خوردگی آنفولانزا باشد؛ اما موضوع این است که شما نباید ریسک کنید. به محض اطلاع از علائم این چنینی سریعا باید برای قرنطینه‌ی شخص در خانه اقدام کنید. به هر حال اگر شک به این موضوع دارید که آن شخص به کوید۱۹ دچار است یا خیر می‌توانید درباره‌ این موضوع با پزشک خود مشورت کنید.


۲. قرنطینه در جای گرم


به محض دیدن علائم باید شخص را در اتاقی جداگانه قرنطینه کنید. دمای اتاق باید گرم باشد؛ زیرا کوید۱۹ ویروسی سرما دوست است و در گرما عملکرد پایینی خواهد داشت که برای گلبول‌های سفید، نابودی آنها راحت‌تر می‌شود. مبتلایان به ویروس نباید به جایی که دیگر افراد خانواده می‌روند برود و فقط در محل قرنطینه بماند. اتاق او همچنین باید یک پنجره داشته باشد که برای تهویه هوا از آن استفاده شود. در اتاق بیمار باید همیشه بسته باشد. اگر دست‌شویی جداگانه برای او مهیا نیست، بهتر است برای استفاده از دست‌کش و ماسک استفاده کند و بعد از استفاده‌ی بیمار محل کاملا با مواد ضدعفونی گردد و هوای آنجا نیز تصویه شود.



۳. تنها یکی از اعضای خانواده باید مسئول باشد



در این‌باره بخوانید:



به نظر شما، آیا بهتر است کفش‌ها را وقتی به خانه می‌رسیم ضد عفونی کنیم یا استریل؟


چین، ابتلای دومین گربه به کرونا ویروس را گزارش داد و موج عظیمی از نگرانی‌ها را به پا کرد.


آلودگی هوا به کروناویروس مطلبی است که در فضای مجازی ترند شده و بسیاری به غلط آن را فهمیده‌اند.