کوکوی بادمجان همیشه طرفداران خود را داشته است. این غذا معمولا به سرعت آماده میشود و مواد اولیه آن در دسترس بیشتر خانوادهها قرار دارد.
گروه ایرنا زندگی – کوکوی بادمجان همیشه طرفداران خود را داشته است. این غذا معمولا به سرعت آماده میشود و مواد اولیه آن در دسترس بیشتر خانوادهها قرار دارد. در روزهای ماه مبارک رمضان با این کوکوی خوش عطرلذیذ در سفره افطار از اعضای خانوادهتان پذیرایی کنید.
*** مواد لازم
بادمجان یک کیلو
تخم مرغ دو عدد
پیاز دو عدد متوسط
روغن مخصوص سرخ کردن 6 قاشق غذاخوری
ادویه شامل نمک فلفل زردچوبه و پودر سیر به میزان لازم
*** طرز تهیه
بادمجان ها را شسته و پوست بگیرید و با قسمت ریز ریز کنید. کمی به بادمجان های رنده شده نمک بزنید و تا 5 دقیقه این مخلوط را ورز بدهید. پس از بیست دقیقه آب بادمجان ها را خوب بگیرید. اگر بادمجان های رنده شده آب دار باشند امکان دارد کوکوی شما شل شود و بافت خوبی نداشته باشد. بعد از آبگیری بادمجانها ادویه ها، پیاز رنده شده و دو عدد تخم مرغ را به آن اضافه میکنیم. این مواد را ورز میدهیم تا یک دست شوند. این مواد را با دست شکل بدهید و داخل روغن مخصوص سرخ کردن در حال داغ شدن قرار بدهید. به محض طلایی شدن رنگ کوکو آن را برگردانید تا طرف دیگر هم به خوبی سرخ شود.
*** نکته آخر
در برخی از استانهای غربی به این مخلوط دو قاشق غذاخوری آرد نیز اضافه میکنند. شمالیهای عزیزمان دایرهای کوچک در میان مواد کوکو قرار میدهند و آن را به شکل دوناتهای کوچک سرخ میکنند. این کار ظاهر بهتری به غذای شما میدهد. به جای پودر سیر اگر از دو حبه سیر رنده شده استفاده کنید کوکوی بادمجان شما طعم و بوی لذیذ تری به خود میگیرد. این کوکو همراه با سالاد فصل یا سبزی خوردن و خیار شور و گوجه سرو میشود. نوش جان.
آخرین بروزرسانی سایت: 1400-12-18 19:40