درام فیلتر

درام فیلتر

فیلتر درام یا روتاری وکیوم درام فیلتر (RVDF) در سال ۱۸۷۲ به ثبت رسیده است یکی از قدیمی ترین فیلترهایی است که در جداسازی مواد جامد و مایع صنعتی استفاده می شود. درام فیلتر کاربرد انعطاف پذیری در فرایندهای آبگیری ، شستشو و شفاف سازی آب و فاضلاب را فراهم می کند.

درام فیلتر جهت تصفیه ذرات معلق در آب می باشد که فیلتری بسیار موثر و کارآمد برای آب های آلوده در مزارع پرورش ماهی ،فاضلاب های صنعتی و کشتارگاه ها است که این عمل را بدون وقفه انجام داده و آب را تصفیه می‌کند. Read more about درام فیلتر

کسب و کار اینترنتی چیست؛ تفاوت بازاریابی سنتی و دیجیتال مارکتینگ

مشاوره کسب و کار های اینترنتی

امروزه کسب و کارها از حالت سنتی درآمده و به صورت کسب و کارهای اینترنتی تبدیل شده اند.

بیشتر افراد ترجیح می دهند که در خانه و به وسیله گوشی های هوشمند و سیستم شان کسب و کارشان را اداره کنند.

حال برای اینکه بتوانید کسب و کار خودتان را راه بیاندازید و پیشرفت کنید بایستی از مشاوره های کسب و کار بهره مند شوید.

هیپنوتیزم چیست و آیا واقعا اثربخش است؟

ممکن است خیلی وقت‌ها با شنیدن داستان‌هایی درباره‌ی هیپنوتیزم و خواب مغناطیسی به وجد آمده باشید یا احتمالا جزو کسانی هستید که برای یک‌بار هم که شده دوست دارید چنین موقعیتی را تجربه کنید. بیشتر مردم دوست دارند به قسمت‌های دست‌نیافتنی ذهن‌شان راه پیدا کنند. این قضیه می‌تواند تنها از سر کنجکاوی، تغییر دادن ذهنیت و خاطره‌ای بد باشد که در ذهن ما رسوخ کرده است. در این مطلب، به شرح هیپنوتیزم، کاربردها و نظرات مختلفی که درباره‌اش وجود دارد می‌پردازیم.

Read more about هیپنوتیزم چیست و آیا واقعا اثربخش است؟

اختلال شخصیت نمایشی یا هیستریونیک؛ علائم، علل، تشخیص و درمان

اختلال شخصیت نمایشی یا هیستریونیک یکی از مجموعه شرایطی است که اختلالات شخصیتی «خوشه ‌B» یا «دراماتیک» نامیده می‌شوند. کسانی که به این اختلالات شخصیتی مبتلا هستند، احساسات شدید و ناپایدار و تصویر تحریف‌شده‌ای از خود دارند. خودباوری این افراد به تأیید دیگران وابسته است و از ارزش‌دادن به خود نشئت نمی‌گیرد. این افراد به‌شدت تمایل دارند مورد توجه دیگران قرار بگیرند و اغلب نمایشی یا به‌شکل نامناسب رفتار می‌کنند تا توجه دیگران را به خود جلب کنند. این اختلال بیشتر در خانم‌ها شایع است و معمولا در دوران نوجوانی یا اوایل بلوغ خود را نشان می‌دهد. همراه ما باشید، می‌خواهیم اطلاعات بیشتری درباره‌ی اختلال شخصیت نمایشی در اختیارتان بگذاریم.

Read more about اختلال شخصیت نمایشی یا هیستریونیک؛ علائم، علل، تشخیص و درمان

غلبه بر ناامیدی از زندگی؛ داستان افراد موفقی که امیدشان را از دست نداده‌اند

ناامیدی، حسی است که می‌تواند زندگی شما را فلج کند. وقتی ناامید هستید، برای هیچ کار و هدف جدیدی، انرژی و انگیزه ندارید و حتی ممکن است فرصت‌هایی را که سر راه‌تان قرار می‌گیرد نیز ازدست بدهید. معمولا حس ناامیدی هنگامی ایجاد می‌شود که فرد در دست‌یابی به آرزو و خواسته‌اش ناکام می‌ماند یا در خودش توانایی لازم برای رسیدن به آن را نمی‌بیند. همه‌ی ما در برهه‌ای از زندگی‌مان این حس را تجربه می‌کنیم و این کاملا طبیعی است اما نباید به آن اجازه دهیم که ماندگار شود و در وجودمان ریشه بدواند. این مطلب سعی دارد به شما یادآوری کند که یک یا چند شکست پی‌درپی، پایان راه و بهانه‌ی خوبی برای ناامیدی از زندگی نیست و هنوز بهترین روزهای زندگی‌تان از راه نرسیده‌اند.

Read more about غلبه بر ناامیدی از زندگی؛ داستان افراد موفقی که امیدشان را از دست نداده‌اند

انواع اختلالات خواب، علل، علائم و روش‌های درمانی آنها

خواب یکی از نیازهای اصلی و ضروری انسان است که فواید روحی و جسمی بسیاری دارد، ازجمله تقویت حافظه، کاهش استرس، افزایش تمرکز، کمک به ثابت نگه داشتن وزن و… . بعضی از مردم به‌محض آنکه سرشان را روی بالش می‌گذارند، خواب‌شان می‌برد، اما به‌خواب رفتن بقیه چندین ساعت طول می‌کشد یا در طول شب چندبار از خواب بیدار می‌شوند. نداشتن خواب کافی یا باکیفیت، می‌تواند عوارض جبران‌ناپذیری روی بدن داشته باشد. شاید شما بتوانید اثرات ظاهری یک یا چند شب بی‌خوابی را با چرت زدن در وسط روز و چند لیوان قهوه ازبین ببرید، اما اگر این مشکل دائمی یا مزمن شود، آنگاه اوضاع واقعا از کنترل‌تان خارج خواهد شد. درصد زیادی از مردم با نوعی اختلال خواب دست‌وپنجه نرم می‌کنند. اگر شما هم جزء این افراد هستید یا کسی را می‌شناسید که مدت‌هاست از بی خوابی و اختلالات خواب شکایت می‌کند، مطلب زیر را ازدست ندهید!

Read more about انواع اختلالات خواب، علل، علائم و روش‌های درمانی آنها

آیا می‌توان به نتایج آزمون تیپ های شخصیتی MBTI اعتماد کرد؟

INFP، ESTJ، IFSP. نه!! اینها کدهای رمزی سازمان جاسوسی آمریکا نیستند. این مجموعه‌های چهار حرفی، نشانگر ۱۶ تیپ‌ شخصیتی هستند که اگر آزمون شخصیتی MBTI را بدهید، یکی از آنها را به‌عنوان نتیجه تست به شما تحویل خواهد شد. هدف این آزمون خودسنجی، این بوده که ۴ مدل صفت شخصیتی را در شما مشخص کند: درون‌گرا (I) یا برون‌گرا (E)، شهودی (N) یا حسی (S)، احساسی (F) یا منطقی (T)، ادراکی (P) یا قضاوتی (J). اما آیا نتایج این آزمون واقعی است؟ چقدر می‌توانیم به آن نتایج اعتماد کنیم؟ همراه ما باشید تا اطلاعات بیشتری درباره‌ی نتایج آزمون تیپ های شخصیتی mbti در اختیارتان بگذاریم.

Read more about آیا می‌توان به نتایج آزمون تیپ های شخصیتی MBTI اعتماد کرد؟

آزار جنسی در محل کار؛ ۶ نشانه‌ای که خانم‌ها برای تشخیص این معضل باید بدانند

گاهی‌ اوقات تشخیص تفاوت بین آزار جنسی و رفتارهای عادی و بی‌منظور در محل کار دشوار می‌شود. آزار جنسی در محل کار به‌شکل درخواست‌ها، حرف‌ها و برخوردهایی بروز می‌یابد که محتوای جنسی دارند و برای طرف مقابل ناخوشایند و آزاردهنده هستند. در بیشتر مواقع نیز مرز میان آنها و سوءتفاهم‌ها خیلی مشخص نیست.

Read more about آزار جنسی در محل کار؛ ۶ نشانه‌ای که خانم‌ها برای تشخیص این معضل باید بدانند

اختلال شخصیت دوری گزین یا اجتنابی، علائم و پیامدهای اجتماعی آن

اختلال شخصیت دوری گزین یا اجتنابی یکی از انواع اختلالات شخصیتی و نوعی بیماری روانی است که مانع برقراری روابط اجتماعی سالم می‌شود. مبتلایان به اختلال شخصیتی دوری گزین علی‌رغم تمایل به برقراری روابط اجتماعی، قادر به معاشرت با دیگران و حفظ روابط بین‌فردی نیستند. درادامه با ما همراه باشید تا با علائم و راهکارهای درمان اختلال شخصیت دوری گزین بیشتر آشنا شوید.

Read more about اختلال شخصیت دوری گزین یا اجتنابی، علائم و پیامدهای اجتماعی آن