قهوه و طراوت پوست
نوشیدن قهوه به حفظ جوانی و طراوت پوست صورت کمک میکند !
خواص آنتیاکسیدان قهوه میتواند با استرس اکسیداتیو و التهاب مبارزه کنند !
بنا بر مطالعه جدیدی که در مجله « لوازم آرایشی پوست » :
Cosmetic Dermatology
منتشر شده ، نوشیدن قهوه ممکن است سرعت پیری پوست را کاهش دهد .جدید ترین اخبار پیپ با ماسترو رحیمی
همین امروز عضو انجمن سفر و پیپ شوید
خرید پیپ فروشگاه اول
خرید پیپ فروشگاه دوم
بخشی کوتاه از آموزش پیپ
برگرفته از آموزههای ماسترو رحیمی و استاد کامران
گرد آوری توسط تیم تولید محتوای پاسارگادتاباک
در انجمن پیپ و سیگاربرگ ایران
با پادکست های رادیو اسموک , تدخین خود را عمیق تر حس کنید !
در این مطالعه ، محققان تاثیر مصرف چهار نوشیدنی شامل قهوه ، چای ، الکل و نوشیدنیهای شیرینشده با شکر را روی ۱۶ هزار اروپایی بررسی کردند و دریافتند که قهوه تنها نوشیدنی است که با کندتر شدن روند پیری پوست ارتباط معناداری داشت .
به گزارش وریولهلت ، خواص آنتیاکسیدانی قهوه میتواند با استرس اکسیداتیو و التهاب مبارزه کند . پلیفنولهای موجود در قهوه بوداده هم میتواند خاصیت ارتجاعی پوست را بهبود بخشند و آبرسانی پوست را تسهیل کنند و بروز چین و چروک و سایر علائم پیری را به تاخیر بیندازد .
به گفته هانا کوپلمن ، متخصص پوست ، به نظر میسد که معجزه اصلی قهوه در آنتیاکسیدانهای آن بهویژه پلیفنولهایی مانند کلروژنیک اسید پنهان است .
تایلر لانگ ، متخصص پوست در مرکز پوست و لیزر نیوجرسی ، میگوید که نوع بودادن قهوه هم بسیار مهم است ،
زیرا پلیفنولها به گرما حساساند و قهوههای بودادهای که کمتر گرما دیدهاند و به اصطلاح سبکترند ، مزیت دارند . به گفته او ، اسپرسو نسبت به قهوه دمی یا فیلترشده مقدار بیشتری ترکیبات پلیفنول و دیگر مواد مفید دارد .
چای هم حاوی پلیفنولها است . با وجود آنکه این مطالعه بین چای و کاهش روند پیری صورت ارتباط محکمی پیدا نکرد ، مطالعات دیگر نشان میدهد که چای سبز ممکن است از پیری ناشی از مواجهه با اشعه یووی جلوگیری کند و التهاب پوست را کاهش دهد .
ناگفته نماند که اعتدال کلید بهرهمندی از مزایای این نوشیدنی برای سلامتی است .
کوپلمن میگوید نوشیدن دو تا سه فنجان قهوه برای کسب مزایای کامل ضدپیری کافی است . لانگ هم تاکید میکند که مصرف بیش از حد قهوه باعث خشکی دهان ، اختلال خواب و مشکلات دیگر میشود .
همچنین اگر میخواهید فواید ضد پیری قهوه را به حداکثر برسانید ، از افزودن خامه و شکر به آن خودداری کنید .
اگر به قهوه شیر اضافه می کنید ، توصیه میشود که به جای شیر بدون چربی ، از شیر کامل استفاده کنید ، زیرا شیر بدون چربی شاخص گلیسمی بالاتری دارد که میتواند سطح قند خون را افزایش دهد .